11 Nisan 2013'ten önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Nisan 2013 00:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ''Avrupa'da Göç, İslam ve Çokkültürlülük Sempozyumu''nun JW Marriott Otel'deki açılışına katılacak.

Gül, Almanya Federal Ekonomi ve Teknoloji Bakanı Philipp Rösler ve beraberindeki heyet ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı Çankaya Köşkü'nde, ayrı ayrı kabul edecek.

2- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırgızistan'daki temaslarını tamamlayarak Moğolistan'a hareket edecek.

Erdoğan, Moğolistan Başbakanı Noroviin Altankhuyag tarafından resmi törenle karşılanacak, Cengiz Han Heykeli'ne çelenk koyacak. Erdoğan ve Altankhuyag, heyetler arası görüşmenin ardından ortak basın toplantısı yapacak.

Moğolistan Meclis Başkanı Zandaakhuu Enkhbold ile görüşecek Erdoğan, Başbakan Altankhuyag'ın onuruna vereceği akşam yemeğine katılacak.

3- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, melek yatırımcılık tanıtımına, Dünyadaki İtalyan Girişimciler Derneğinin yemekli toplantısına ve Bab-ı Ali Toplantıları'na katılacak.

4- Suriye'deki gelişmeler takip ediliyor.

5- UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçları yapılacak.

-Fenerbahçe, İtalya'nın Lazio takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Rubin Kazan ile Chelsea, Newcastle United ile Benfica ve Basel ile Tottenham mücadele edecek.

6- Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final maçında, Mersin Büyükşehir Belediyesi sahasında İstanbul Üniversitesi BGD'yi konuk edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber