Gazinoya silahlı saldırı: 1 polis yaralı/ Video

BURSA'da bu sabah saatlerinde bir gazinoya iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Nisan 2013 08:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Saldırıda 1 polis memuru ile 1 gazino çalışanı hafif şekilde yaralandı. Polis, saldırıyı gerçekleştiren 1 kişiyi yakalarken kaçan diğer zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, saat 05.00 sıralarında Merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Mahallesi Altıparmak Caddesi üzerindeki bir gazino önünde meydana geldi. Otomobille gazino önünden geçen iki kişi av tüfeği ile rast gele ateş açtı. Silahtan çıkan saçmalarla, bir gazino çalışanı ile o sırada gazino önünde şüpheli şahıslara kimlik soran Bursa Emniyet Müdürlüğü Araştırma Şube Müdürlüğü'nde başpolislik yapan Fikret Güler, başından yaralandı. Yaralı polis memuru, polis otosuyla Muradiye Devlet Hastanesi'ne götürülürken telsizden kendisini yaralayan şahıslarla ilgili merkeze bilgi verdi. İsmi henüz öğrenilmeyen gazino çalışanı da Muradiye Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alınırken iki yaralının da hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

Polis ekipleri verilen bilgiler ışığında saldırıyı gerçekleştiren, daha önce 16 ayrı suçtan kaydı bulunan soyadı henüz öğrenilmeyen Servet isimli zanlının Görükle yolu üzerinde yakalandığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber