Tinerciler okul baştı: Öğretmenler dövüldü, öğrenciler gasp edildi

Haber Giriş : 26 Aralık 2005 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da döner bıçaklı, sopalı tinerci çetesi ders saatinde ilköğretim okuluna saldırdı. Camları sıraları kırdı. Öğretmenleri dövdü. Öğrencilerin cep telefonları ile paralarını gasp etti

SOKAKTA rahat yürüyemiyoruz, kapkaççısı var. Evde rahat uyuyamıyoruz, hırsızı var. Kelle koltukta yaşıyoruz, iti var uğursuzu var. İş iyice çığrından çıktı. İstanbul'da önceki gün 10 tinerci, güpegündüz okul bastı.

BÜYÜKÇEKMECE Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'na ders saatinde yaşları 12-18 arasındaki tinerciler saldırdı. Ellerindeki döner bıçakları ve sopalarla sınıflara dalan tinerciler, 11 öğretmeni feci şekilde dövdü.

SIRA ve camları kıran gözü dönmüş çapulcular, öğrencileri tahtaya dizip tek tek aradı. Karşı koyanın boğazına bıçak dayadı. 26 öğrencinin para ve cep telefonlarını aldı. Sonra da ellerini kollarını sallaya sallaya okuldan ayrıldı.

OKUL yönetimi hemen jandarmadan yardım istedi. Operasyon düzenlendi. Liderliğini Ferhat A'nın yaptığı 10 kişilik çete yakalandı. Yaşları 15'ten küçük olan 5 tinerci serbest bırakıldı. Diğerleri tutuklandı.

star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber