Merdivenlerden yuvarlanan Belediye Başkanı ayağını kırdı

Turgutlu'nun Ergenekon Mahallesinde inşaatı süren rekreasyon alanında incelemelerde bulunan Orhan, restoran kısmında yaptığı incelemelerin ardından ikinci kattan aşağı inerken dengesini kaybederek düştü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Nisan 2013 16:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Merdivenlerden yuvarlanan Belediye Başkanı ayağını kırdı

Turgutlu'nun Ergenekon Mahallesinde inşaatı süren rekreasyon alanında incelemelerde bulunan Orhan, restoran kısmında yaptığı incelemelerin ardından ikinci kattan aşağı inerken dengesini kaybederek düştü. Belediye görevlilerince Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılan Serhat Orhan'a ilk müdahaleyi Başhekim Sabri Taşçıoğlu yaptı.

İlk müdahalenin ardından sol ayak tarak kemiğinde kırık tespit edilen Orhan'ın ayağı alçıya alındı. Daha sonra eşi Türkan Orhan tarafından hastaneden alınan Orhan, evine getirildi. Belediyeye ait evrakları hasta yatağında imzalayan Orhan'ı partililer ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Serhat Orhan; rekreasyon alanındaki inşaatı incelediği sırada üst kattan aşağıya inerken

düştüğünü belirterek "Yapılan incelemede sol ayak tarak kemiğimde kırık tespit edildi. Ayağımın yaklaşık 15 gün alçıda kalacağı söylendi. Ama tabiiki bu durum bizi durdurmuyor, az sonra sayın Kaymakamımız Nazmi Günlü ile birlikte Seramiksan Bayan Voleybol takımına destek olmak için final maçlarını izlemeye Afyon'a gideceğiz. Bu konular bizi sıkmıyor, çalışmalara devam."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber