Kuşadası belediyesi'nden vefa panoları

Kuşadası'nda yaşayan ve iz bırakanlar anısına, turizm haftası etkinlikleri kapsamında Kuşadası Belediyesi tarafından yaşadıkları ev ve sokaklara vefa panoları dikiliyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Nisan 2013 09:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kuşadası belediyesi'nden vefa panoları

İlk vefa panosu Mahmut Özay anısına Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan ve Kuşadası Belediye Başkan Vekili Murat Saraç tarafından Kaymakamlık binasının köşesine dikildi.

Kuşadası Belediyesi vefa projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışma kapsamında Kuşadası'nda yaşayan ve iz bırakan edebiyatçı, asker, spor adamı, siyasetçi, sanatçı ve turizmli ilgili önemli isimler için yaşamlarını anlatan vefa panoları Türkçe ve ingilizce olarak hazırlanıp, fotoğraflarıyla birlikte pano haline getirilerek, yaşadıkları ev ve sokaklara asılıyor. Edebiyatçı Mahmut Özay'ın vefa panosu için düzenlenen törene Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Murat Saraç ile torunları Eralp ve Uğur Özay ile 7 Eylül İlkokulu öğrencileri katıldı. Mahmut Özay'ın vefa panosu daha sonra düzenlenen törenle Kaymakam Ayhan ve Başkan Vekili Saraç tarafından Kaymakamlık binasının köşesine asıldı. Kuşadası Belediyesi tarafından vefa projesi kapsamında sırayla ilk turizmcilerden Sümer Erdem, Kaymakam Şefik Bey, Şehit Kaya Aldoğan, eski Kaymakamlardan Özer Türk, eski belediye başkanı Lütfi Suyolcu, eski teknik direktörlerden Yılmaz Yücetürk ve Candan Tarhan, eski milletvekili Mustafa Kemal Yılmaz ve Adakule oteli kurucusu Kasım Yaman gibi isimlerin vefa panoları yaşadıkları sokak ve evlere asılacak. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber