Cizre'de kasa hırsızlığı yapan 4 kişiden 3'ü tutuklandı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde bir iş yerinden çelik kasa hırsızlığı yaptıkları belirlenen 4 kişiden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Nisan 2013 22:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cizre'de kasa hırsızlığı yapan 4 kişiden 3'ü tutuklandı

Cizre'de 12 Nisan 2013 tarihinde Nusaybin Caddesi üzerinde bulunan bir demir doğrama dükkanına gece geç saatlerde kapı kilidini kırarak içeri giren hırsızlar içerisinde 5 bin lira ile çek ve senetler bulunan çelik kasayı çalarak kayıplara karıştı. İş yeri sahibinin durumu polise bildirmesi ile birlikte hırsızları yakalamak için harekete geçen Cizre Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği 10 kişiden oluşan özel bir ekip kurdu.

Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı özel hırsızlık ekibinin ilçe genelinde yapmış olduğu geniş çaplı araştırma sonucu demir doğrama dükkanına girip çelik kasa çaldıkları belirlenen M.E.Ö. (20), M.Ç. (20), E.B. (16) ve A.Y. (19) asayiş polislerinin beş günlük çalışması sonucu yakalandı. Polisler tarafından yakalanarak emniyete götürülen dört kişi emniyet müdürlüğündeki ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edildi. Adli mercilere sevk edilen 4 kişiden M.E.Ö. (20), M.Ç. (20), E.B.(16) çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, A.Y. (19) ise yurt dışı yasağı ve adli kontrol cezası ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Adının açıklanmasını istemeyen iş yeri sahibi ise, kısa sürede hırsızları yakalayarak adalet önüne çıkaran polislere teşekkür ettiğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber