Çalışmalar devam ediyor

Kırklareli Belediye Başkanlığı ulaşımı kolaylaştırmak ve mevcut mahalle güzergahında yaya yürüyüşlerini daha rahat hale getirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2013 10:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çalışmalar devam ediyor

Kırklareli Belediye Başkanlığı ulaşımı kolaylaştırmak ve mevcut mahalle güzergahında yaya yürüyüşlerini daha rahat hale getirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kırklareli Pınar Mahallesinde devam eden çalışmalarda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri iş makineleri ile kazılan yağmur suyu hattının döşenmesinin ardından güzergah temizlendikten sonra ekipler tarafından zemine kum serilerek ve ardından tesviyeleme çalışması yaptı.

Çalışma sonunda Pınar Mahallesi Vatan Caddesi'nde 592 metre uzunluğunda kaldırım 2 bin metre uzunluğunda yağmur suyu kanal çalışması yapılmış olacaktır.

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan çalışmalar hakkında şu açıklamada bulundu; "Pınar mahallesinde çalışmaların hızla devam ediyor. Daha iyi hizmet vermek amacıyla yürütülen yağmur suyu kanal, kaldırım ve yol açma çalışmalarına ihtiyaç duyulan sokak, mahalle ve caddelerde çalışmalar yapılacaktır. Ekiplerimiz tarafından devam eden çalışmalar en kısa zaman içerisinde bitirilecektir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber