Raziye Ninenin motor sevdası

Aydın'ın Karacasu ilçesine bağlı Yenice beldesinde yaşayan 76 yaşındaki Hacı Raziye Dokuyucu'nun motor sevdası görenleri şaşırtıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2013 11:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Raziye Ninenin motor sevdası

Aydın'ın Karacasu ilçesine bağlı Yenice beldesinde yaşayan 76 yaşındaki Hacı Raziye Dokuyucu'nun motor sevdası görenleri şaşırtıyor.

Almanya'dan emekli olduktan sonra memleketi Karacasu ilçesine bağlı Yenice Beldesine yerleşen Raziye Dokuyucu motoru ile ayrılmaz bir parça olmuş.

Motoru sayesinde özgürlüğüne kavuştuğunu belirten 76 yaşındaki Raziye Nine, ilerlemiş yaşına rağmen ATV motoru dağ bayır dolaşıyor. Bakkala düğüne hatta komşu gezmelerine bile motoru ile giden Raziye Nine"elim ayağım" diye tarif ettiği motoru sayesinde özgürlüğün tadını çıkardığını söyledi. Yaşlılık nedeniyle yürüme zorluğu yaşadığını ancak motoru sayesinde bu sıkıntıdan kurtulduğunu belirten Raziye Dokuyucu,

"Yaşlandığım için bir yerlere gidip gelmekte sıkıntı yaşıyordum. Köyde her yerde araba kullanmak mümkün olmuyor. Bu nedenle motor aldım. İlk görenler hatta motoru satanlar yaşlı olmam nedeniyle satmakta endişe bile ettiler.

Simdi her yere motorumla gidiyorum. Beni görüp cesaretlenerek motor binmeye başlayan bayanlar bile oldu. Motorum sayesinde hayatı dolu dolu yaşıyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber