Gasp şikayetçisi cinsel tacizden gözaltına alındı

Samsun'da 46 yaşındaki Cemal Ö.'nün para ve cep telefonunu gasp ettiği iddia edilen 26 yaşındaki Nuray B. ve birlikte yaşadığı 32 yaşındaki Nedim Ergin K., gözaltına alındı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Nisan 2013 14:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gasp şikayetçisi cinsel tacizden gözaltına alındı

Samsun'da 46 yaşındaki Cemal Ö.'nün para ve cep telefonunu gasp ettiği iddia edilen 26 yaşındaki Nuray B. ve birlikte yaşadığı 32 yaşındaki Nedim Ergin K., gözaltına alındı. Gaspa uğradığını ileri süren Cemal Ö. de Nuray B.'yi tacizden gözaltına alındı.

Tekkeköy İlçesi'nde oturan ve bir süre önce boşanarak aynı evde yaşamaya devam eden Nuray B. ile Nedim Ergin K., Canik İlçesi Soğuksu Mahallesi'ne taşındı. Çift, parkta tanıştıkları komşuları Cemal Ö.'yü dün akşam evlerine davet edip birlikte alkol aldı. Bir süre sonra Nedim Ergin K., iddiaya göre, mutfaktan aldığı bıçakla Cemal Ö.'yü tehdit ederek cebindeki 350 lirayı gasp etti, Nuray B. de cep telefonunu aldı. Evden ayrılan Cemal Ö., polise giderek şikayetçi oldu.

MAĞDURDU ŞÜPHELİ OLDU

Şikayetin ardından çift, polis tarafından gözaltına alındı. Polisteki ifadesinde suçlamayı kabul etmeyen Nuray B., "Parkta tanışıp evimize davet ettik. Birlikte alkol aldık. İkimiz odada tek kaldığımızda bana dokunup öpmeye kalktı. Biz de şikayetçiyiz" dedi. Şüphelilerin şikayetçi olması üzerine Cemal Ö., 'cinsel taciz' iddiasıyla gözaltına alındı.

Şüpheliler hakkında polisin soruşturması sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber