Çatıya çıkan işsiz genci polisler ikna etti

Gaziantep'te, çalıştığı işyerinden ayrılan ve bu nedenle ailesi ile tartışan 23 yaşındaki Gökhan Yılmaz, oturdukları apartmanın 9'uncu katına çıkarak intihara kalkıştı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Nisan 2013 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çatıya çıkan işsiz genci polisler ikna etti

Gaziantep'te, çalıştığı işyerinden ayrılan ve bu nedenle ailesi ile tartışan 23 yaşındaki Gökhan Yılmaz, oturdukları apartmanın 9'uncu katına çıkarak intihara kalkıştı. Çatıda atlayacağını söyleyen genç, polislerin 1 saat süren çabasının ardından ikna edilerek indirildi.

Olay, gece geç saatlerde Güneykent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; Gökhan Yılmaz çalıştığı fabrikadan ayrıldı ve ailesine durumu aktardı. Çalışmak istemediğini söyleyen Yılmaz, yeni iş bulmasını isteyen anne ve babasıyla tartıştıktan sonra oturdukları 9 katlı apartmanın çatısına çıktı. Bağırarak intihar etmek istediğini söyleyen ve yanına kimseyi yaklaştırmayan genci görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler Yılmaz'ı konuşarak ikna etmeye çalıştı. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin de hazır bekletildiği olay yerinde, uzman psikolog ve polis amirlerinin 1 saat süren çabasının ardından Yılmaz ikna edilerek indirildi.

Apartmanın önünde hazır bekletilen ambulansta ilk müdahalesi yapılan genç, daha sonra ifadesi alınmak üzere Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber