Zıpkınla avlanmak için daldı, kayboldu

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, zıpkınla balık avlamak için denize açılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 29 yaşındaki banka çalışanı Okan Karadaş için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Mayıs 2013 09:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Zıpkınla avlanmak için daldı, kayboldu

Bir bankanın Bodrum Şubesi'nde çalışan Okan Karadaş, bugün öğle 13.00 sıralarında amcasının kendisiyle aynı yaşta olan oğlu Sercan Karadaş ile zıpkınla balık avlamak için Gündoğan Beldesi'ne gitti. İkili Kızılburun Mevkisi'nde dalış yaptı. Bir süre sonra sudan çıkan Sercan Karadaş, kuzenin göremeyince meraklandı. Bir süre bekleyen Sercan Karadaş, kuzenin gelmemesi üzerine başına bir şey gelmiş olabileceğinden şüphelenip, durumu jandarma ve sahil güvenlik ekiplerine bildirdi. Bölgedeki balıkçılar ve sahil güvenlik ekipleri, 4 saattir haber alınamayan genç bankacının bulunması için arama kurtarma çalışması başlattı.

Gündoğan MHP Belde Başkanı Adem Karadaş'ın yeğeni olan Okan Karadaş'ın zıpkını 25 metre derinlikte bulunurken, kendisine henüz ulaşılamadı.

Arama çalışmaları sürerken Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'ndan sualtı komandoları da bölgeye yönlendirildi.

ARAMA ÇALIŞMALARINA ARA VERİLDİ

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, zıpkınla balık avlamak için denize açılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 29 yaşındaki Okan Karadaş'ı arama çalışmalarına ara verildi. Havanın kararması üzerine bugün için durdurulan çalışmalara, yarın sabah saatlerinde tekrar başlanacağı bildirildi.

SON ANLARINI KAMERAYA ÇEKTİ

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, öğle saatlerinde yaptığı zıpkınla dalış avında kaybolan 29 yaşındaki bankacı Okan Karadaş'ın zıpkının ucuna taktığı kamera ile son onlarını görüntülediği ortaya çıktı.

Kaybolduktan sonra 25 metre derinlikte bulunan zıpkının ucundaki kamera ile Karadaş'ın kendisini görüntülediği ve son anlarını kameraya kaydettiği görüldü. Gece olması nedeniyle yarın sabah saatlerinde başlanacak arama-kurtarma çalışmalarına Karadaş'ın kamerasındaki görüntülerden yola çıkacak olan sahil güvenlik dalgıçları aramalarını bu yönde yoğunlaştıracak. Karadaş'ın yaklaşık 60 metre derinlikte olduğu ve geçirdiği baygınlık sonucu beline bağlı kurşun ağırlıklar nedeniyle su yüzeyine çıkamadığı ve dibe gittiği tahmin ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber