Vali Kocatepe öğrencileri ödüllendirdi

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen resim şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Mayıs 2013 19:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vali Kocatepe öğrencileri ödüllendirdi

Valilik Fikret Kiraz Toplantı salonundaki programda öğrencilerle buluşan Kocatepe, bu yıl 23 Nisan'ın değişik bir formatta kutlandığını belirtti. Amaçlarının çocukların içtenlikle katıldığı bir kutlama programı hazırlamak olduğunu söyleyen Kocatepe, şunları kaydetti:

"Çok resmi klişeleşmiş bir kutlamadan ziyade herkesin katıldığı, öğrencilerin kendi içlerinden gelerek eğlendikleri bir bayram yapmak istedik. 19 Mayıs'ta da aynı kutlama programı uygulanacak. Ancak bu yıl ilk defa bu formata geçilmesi dolayısıyla bunun iyi algılanmadığını gördük. Biz çocukların bir halka oluşturarak okulların bahçesinde istedikleri oyunları oynadıkları, şarkılar söyledikleri bir bayram olmasını istiyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha güzel olacak. Gelecek yıllarda şehrimizin birçok yerinde velilerin ve halkın da katılacağı daha coşkulu kutlamalar olacak" diye konuştu.

Bugünün çocuklarının yarın ülkeyi yönetecek idareciler olacağını anımsatan Kocatepe, bu nedenle onların en iyi şekilde eğitilmesi gerektiğini belirtti. Kocatepe, sözlerini şöyle tamamladı:

"Tabi çocuklarımız bizlerin geleceği, onlar bizleri gelecekte yönetecek olan, ülke ekonomisine katkıda bulunacak halka hizmet edecek insanlar olacaklar. Başbakan, bakan, vali, doktor olacaklar. O bakımdan onları ne kadar iyi yetiştirirsek geleceğimiz de o kadar iyi olacak. Öğretmenlerimiz de bunun için canla başla mücadele ediyorlar. Ben onlara da teşekkür ediyorum. Hakları ödenmez."

Kocatepe, daha sonra öğrencilerle tek tek konuşup hediyelerini takdim etti. İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan'ın da katıldığı program fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber