Yaralanan ayağından tedavi görürken öldü

İSTANBUL'da inşaatta sıva işi yaparken, çalıştığı iskelenin çökmesi sonucu sol bacağından yaralanan ve Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan 24 yaşındaki Engin Öztürk, ayağındaki ödemin kanına karışması sonucu öldü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Mayıs 2013 18:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yaralanan ayağından tedavi görürken öldü

İlkadım İlçesi'nde oturan Engin Öztürk, bir süre önce İstanbul'a giderek Kartal İlçesi'nde bir inşaatta sıva işçisi olarak çalışmaya başladı. Geçen 4 Nisan günü inşaatta sıva yapmak için üzerine çıktığı iskelenin çökmesi sonucu düştü. Bu sırada iskelenin bir kısmı sol bacağına isabet edince yaralandı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Öztürk, olaydan bir gün sonra ailesinin isteği üzerine Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavisini sürdürdü.

4 GÜN SONRA FENALAŞTI, DÜN ÖLDÜ

8 Nisan tarihinde yeniden fenalaşa ve doktorların yaptığı kontrollerin ardından ayağında oluşan ödemin kanına karıştığı belirtilen Engin Öztürk, Yoğun Bakım Ünitesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak Öztürk yapılan tüm müdahaleye rağmen dün yaşamını yitirdi. Öztürk'ün cesedi otopsi yapıldıktan sonra ailesine teslim edildi.

Engin Öztürk'ün yakınları ayağındaki rahatsızlık dışında hiçbir rahatsızlığı olmadığını, İstanbul'dan getirildikten 3 gün sonra Yoğun Bakım Ünitesine kaldırıldığını söyledi. Engin Öztürk'ün kesin ölüm nedeninin, otopsi raporuyla belli olacağı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber