Sahte banknotla alışverişe hapis cezası

Adana'da bir markette 100 TL’lik sahte banknot ile alışveriş yaptığı ileri sürülen sanığa 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2013 09:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sahte banknotla alışverişe hapis cezası

Adana'nın Pozantı ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce Pozantı'ya giden Mehmet S. markete giderek 100 TL para verip 16 TL'lik alışveriş yaptı. Market sahibi para üstü olarak 84 TL verdi. Mehmet S. olay yerinden ayrıldıktan sonra Mehmet S.'nin verdiği 100 TL paranın sahte olduğunu fark edince polisi aradı.

Olay yerine gelen polis güvenlik kameralarından parayı veren kişiye belirledi. Daha sonra Mehmet S. yakalanarak adliyeye sevk edildi. Serbest bırakılan Mehmet S.'ye sahte para vermekten dava açıldı. Dava sonunda Mehmet S. 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi. Cezası Yargıtay tarafından da onanınca Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri Mehmet S.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Yapılan operasyonda yakalanan Mehmet S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye götürüldü. Mehmet S., adliyeye götürülürken basın mensuplarını tehdit etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber