Nazilli İş Okulu'na beyaz bayrak

Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında hazırlanan protokol doğrultusunda okulların temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi amacıyla yürütülen 'Beyaz Bayrak Projesi' çerçevesinde Nazilli İş Okulu'na beyaz bayrak verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2013 19:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Nazilli İş Okulu'na beyaz bayrak

Okul binalarının çok küçük ve yetersiz olması nedeniyle çok zor koşullar içerisinde eğitim verdiklerini ifade eden Okul Müdürü Selim Uysal: "Buna rağmen çok iyi bir eğitim kadromuz var. Öğretmenlerimiz öğrencilerini yetiştirebilmek için canla başla çalışıyorlar. Öğrencilerimizde yaptıkları bir birinden güzel eserleri ile adeta imkansızı başarıyorlar. Zaten açtığımız el sanatları sergimiz de bunu ispatlıyor" dedi.

İş Okulunda eğitilebilir 70 zihinsel engelli öğrencinin eğitim-öğretim gördüğünü söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan ise; "Okulumuzda Nazilli'nin dışında bulunan çevre ilçelerimizden de öğrencilerimiz geliyor. Zor şartlara rağmen okulumuzun başarı oranının çok yüksek oluşu bizleri sevindiriyor. Yine okulumuzun beyaz bayrak ödülü alması bizleri bir kat daha sevindirdi. İnşallah bu beyaz bayrak uzun yıllar gönderden inmez" şeklinde konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber