Kız öğrenciyi taciz eden dershane işçisine 13 yıl hapis

Samsun'da, işçi olarak çalıştığı dershanedeki kız öğrenciye cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan 49 yaşındaki Recep Resul Ş., 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Haziran 2013 13:32, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Kız öğrenciyi taciz eden dershane işçisine 13 yıl hapis

İddiaya göre, geçen yıl Ağustos ayında 13 yaşındaki Z.Ö., canının sıkkın olduğunu söyleyerek evli ve 3 çocuk babası Recep Resul Ş.'yi eve çağırdı. Recep Resul Ş., evde yalnız olan kızı taciz ederken dedesine yakalanıp şikayet üzerine tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıkan sanık, Z.Ö.'nün kendisine sürekli mesaj çektiğini ve eve de onun çağırdığını ileri sürerek, "Konuşmak istediğini söyledi. Sesi ağlamaklıydı. Eve gidince kapıyı açtı. 'Dışarıda gidip konuşalım' dedim. Ama kabul etmeyip beni içeriye aldı. Üzerimiz giyinik konuşurken dedesi içeriye girdi. Korktuğum için kaçtım. Bana iftira atıyor" dedi. Duruşmaya gelmeyen Z.Ö. ise daha önceki ifadelerinde sanıktan şikayetçi olduğunu söylemişti. Mahkeme, Recep Resul Ş.'ye 'cinsel istismar ve konut dokunulmazlığınığı ihlal etmek' suçlarından toplam 13 yıl 4 ay hapis cezası verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber