Karabük'te tefeci operasyonu: 13 gözaltı

Karabük ve Safranbolu ilçesinde tefecilik yapanlara yönelik operasyonda 13 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda tapu, çek, senet ve kredi kartı ele geçirildi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Haziran 2013 14:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karabük'te tefeci operasyonu: 13 gözaltı

Karabük ve Safranbolu ilçesinde tefecilik yapanlara yönelik operasyonda 13 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda tapu, çek, senet ve kredi kartı ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Karabük ve Safranbolu'da tefecilik yaptıkları iddia edilen kişilere yönelik bu sabah eş zamanlı operasyon düzenledi. 13 kişi gözaltına alınırken, ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda tapu, çek, senet ve başkalarına ait kredi kartları, bıçak, sopa, döner bıçakları ile 1 tabanca ele geçirildi. Operasyon kapsamında, 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve bu örgüt vasıtasıyla tefecilik yapmak' suçuyla gözaltına alınan F.Y., M.Y., İ.Ö., S.S., H.A., A.D., Y.K., A.Y., A.F.Ç., M.U., M.Ç., F.Y. ve M.S. sağlık kontrolünden geçtikten sonra ifadeleri alınmak üzere Karabük Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber