Başbakan, 8 sanatçıyı daha kabul edecek

Taksim Dayanışması'nın sözcüleri, sanatçılar ve aydınlardan oluşan bir grup, Başbakan Erdoğan ile görüşmek üzere Başbakanlık Konutu'na gidiyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2013 20:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Hülya Avşar ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından akşam saat 22.30'da 8 sanatçıyı birden kabul edecek. Başbakan Erdoğan ile görüşecek olan sanatçıların ise Sunay Akın, Yavuz Bingöl, Ceyda Düvenci, Halit Ergenç, Sertap Erener, Mahsun Kırmızıgül, Nebil Özgentürk ve Ali Sunal olduğu öğrenildi.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı ile ilgili yaptığı görüşmeler çerçevesinde bu akşam 8 sanatçıyı ve Taksim Dayanışma'dan 2 ismi kabul edecek. Başbakanlık Resmi Konutu'nda gerçekleşecek olan kabulde Taksim Dayanışma'dan TMMOB Başkanı Eyüp Muhcu ve Semt Dernekleri Sözcüsü Cem Tüzün yer alacak.

Başbakan Erdoğan ile görüşecek olan sanatçıların ise Sunay Akın, Yavuz Bingöl, Ceyda Düvenci, Halit Ergenç, Sertap Erener, Mahsun Kırmızıgül,Nebil Özgentürk ve Ali Sunal'dan oluşacağı öğrenildi.

Görüşme ise saat 22.30 sıralarında gerçekleşecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber