Marmaris'te esnaf sokağa döküldü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, ünlü kozmetik ve tekstil firmaları adına avukatların polis eşliğinde işyerlerinde 'taklit ürün' denetimi yapmasına tepki gösteren esnaf sokağa döküldü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2013 16:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Marmaris'te esnaf sokağa döküldü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, ünlü kozmetik ve tekstil firmaları adına avukatların polis eşliğinde işyerlerinde 'taklit ürün' denetimi yapmasına tepki gösteren esnaf sokağa döküldü. Tanınmış kozmetik, tekstil ve saat markalarının görevlendirdiği avukatlar, polis ekiplerinin nezaretinde Marmaris Kapalı Çarşısı'nda taklit ürün sattığı tespit edilen işyerlerinde denetimlerde bulundu. Yapılan denetimlere tepki gösteren çarşı esnafı, avukatlara ceza kesilmesinin anlamsız olduğunu ürünlerin satılması yasak ise fabrikaların kapatılması gerektiğini söyledi. Polisin ısrarlarına rağmen yolu trafiğe kapatan esnafı, Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya da ikna edemedi. Uzun süre sloganlar atan esnaf Marmaris Adliyesi'ne yürümek istedi. Polisin ısrarına rağmen yürümeye devam eden esnafla polis arasında zaman zaman gerginlik yaşandı. Marmaris Adliyesi'ne kadar yürüyen esnaf burada Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel'le görüştükten sonra olaysız dağıldı.

Esnaf, turistlerin taklit ürün almak için geldiğini iddia ederek, taklit ürün yapan fabrikaların denetlenmesi gerektiğini söyledi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber