Emekli uzman çavuşa, polisten akülü tekerlekli sandalye

Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesi'nde yaşayan ve geçirdiği trafik kazası sonucu malulen emekli olan Uzman Çavuş Tuncay Demirhan'a Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü tarafından akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Haziran 2013 17:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emekli uzman çavuşa, polisten akülü tekerlekli sandalye

2007 yılında Nevşehir'de görevliyken geçirdiği trafik kazası sonucu belden aşağısı felç olan uzman çavuş Tuncay Demirhan malulen emekli oldu. Emekli olduktan sonra memleketi olan Afşin'e bağlı Tanır Kasabası'na yerleşen Demirhan burada ailesiyle birlikte yaşamaya başladı. Dolaşamayan Demirhan, durumunu Kahramanmaraş Emniyet Müdürülüğü'ne ileterek akülü tekerlekli sandalye istedi. Talebi değerlendiren yetkililer Demirhan'a istediği akülü tekerlekli sandelyeyi alarak hediye etti. Tuncay Demirhan'ın tekerlekli sandalyesini evine giden Kahramanmaraş İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Demircan ile Afşin Emniyet Müdürü Mehmet Akif Can teslim etti.

Demirhan, Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederek, "Uzun zamandır hayalim olan bir şeyi gerçekleştirdiniz. Emniyet müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Bu sandalye ile daha rahat hareket edebileceğim" dedi.

Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Demircan ise vatana hizmet eden birisi için böyle bir hediye vermekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Demirhan'la bir süre daha sohbet eden Rıza Demircan ve Mehmet Akif Can daha sonra evden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber