Baba ve oğlunu Babalar Günü'ndeki kaza ayırdı

Konya'da park halindeki TIR'a, arkadan çarpan TIR'ın şoförü 42 yaşındaki İsmail Erkan, yaşamını yitirdi. Aracın arkasında yatak bölümünde uyuyan oğlu 20 yaşındaki Halil Erkan da yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Haziran 2013 09:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Baba ve oğlunu Babalar Günü'ndeki kaza ayırdı

Kaza, bugün saat 08.00 sıralarında Konya- Adana karayolunun 40'ıncı kilometresinde meydana geldi. 48 yaşındaki Şerafettin Karaca, yönetimindeki makarna yüklü 42 GN 232 plakalı TIR'ı motor bölümünde arıza meydana gelince yolun kenarına çekti. Arızayı gideren Karaca, hareket etmek için direksiyon başına geçtiği sırada Şanlıurfa'dan İzmir'e saman taşıyan İsmail Erkan'ın kullandığı 63 K 9453 plakalı TIR, hızla arkadan çarptı.

Kazada hurdaya dönen çarpan TIR'ın şoförü İsmail Erkan, o sırada yoldan geçen bir ambulanstaki sağlık görevlileri tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Aracın arka yatak bölümünde uyuyan oğlu Halil Erkan ise yaralandı. Yaralı Erkan, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada ölen Erkan'ın cesedi de otopsi yapılmak için aynı hastanenin

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber