El freni çekilmeyen araç elektrik direğine çarptı

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu hafif ticari araç, hareket ederek önce park halindeki bir otomobile, ardından kaldırıma çıkarak elektrik direğine çarptı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Haziran 2013 19:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
El freni çekilmeyen araç elektrik direğine çarptı

Kaldırımda yürüyen 2 kişinin son anda aracın altında kalmaktan kurtulduğu olay mobese kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi.

Olay, sabah erken saatlerde Hürriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen sürücü, sabah saatlerinde plakası öğrenilemeyen hafif ticari aracını cadde üzerine park etti. Ancak sürücünün ayrılmasının ardından el freni çekilmeyen araç, hareket ederek geri geri gitmeye başladı. Aniden hareket eden araç, önce yol kenarına park etmiş olan bir otomobile çarptı ve kaldırıma çıktı. Bu sırada kaldırımda yürüyen bir kadın ile erkek, koşup uzaklaşarak aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Hareket halindeki araç ise kaldırımda bulunan elektrik direğine çarparak durdu.

Mobese kameralarınca kaydedilen görüntülerin ardından olay yerinden ayrılan aracın plakasının ve sürücüsünün belirlenmesi için polis tarafından çalışma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber