'Bilinçli Kadın' projesi ödül töreni gerçekleşti

Kalkınma Bakanlığı'nca finanse edilen Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Hasankeyf İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yürütülen 'Bilinçli kadın' projesi ödül töreni düzenlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2013 14:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Bilinçli Kadın' projesi ödül töreni gerçekleşti

Kalkınma Bakanlığı'nca finanse edilen Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Hasankeyf İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yürütülen 'Bilinçli kadın' projesi ödül töreni düzenlendi.

Hasankeyf 60. Yıl İlkokulu yemekhanesinde gerçekleşen ödül törenine İlçe Kaymakamı Ceyhun Dilşad Taşkın ve daire amirleri katıldı. İlçe Kaymakamı Ceyhun Dilşad Taşkın, ilçede 2 ay süren ve başarı ile sonuna gelinen 'Bilinçli kadın' projesinin öneminden bahsederek kadınların gelişmesinde aldıklar rolün ne kadar değerli olduğunu vurguladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İlham Kurtay ise, Yakaköy, Karaköy ve Uzundere köylerinde 'Bilinçli kadın' projesini başlattıklarını, projenin uygulama sürecinde, ilçe merkez ve köylerdeki okullarda kadınlara, aile içi şiddetle mücadeleye yönelik faaliyetler, kadın haklarına ilişkin bilinçlendirme, aile içi iletişimi güçlendirme, çocuk eğitimi, madde bağımlılığıyla mücadele, hijyen ve temizlik, kadın hakları hakkında seminerler verildiğini söyledi.

Konuşmaların ardından proje kapsamında gerçekleştirilen seminerlere katılan ilçe merkez ve köylerindeki bin kadına birer hediye paketi verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber