Antalya'da avukatlı çete operasyonunda 4 kişi tutuklandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, liderliğini bir avukatın yaptığı iddia edilen suç örgütüne yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan ve mahkemeye çıkarılan 18 kişiden 4'ü tutuklandı. 4 kişi ise, ifadesine başvurulduktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Haziran 2013 16:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Antalya'da avukatlı çete operasyonunda 4 kişi tutuklandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 14 aylık çalışma sonrasında geçen Salı günü Manavgat ilçesinde, liderliğini avukat F.Y.'nin yaptığı ileri sürülen silahlı suç örgütüne yönelik operasyon düzenlemiş, operasyon kapsamında Manavgat'ın yanı sıra, Ankara ve Kırklareli'de 40 kişi gözaltına alınmıştı

14 aylık teknik ve fiziki takibin ardından lideri olduğu iddia edilen F.Y.'nin, kendine karşı çıkan bir kişiyi ofisinde bıçaklattırdığı, hakkında çok şey bildiği için yanında çalışan bir elemanını tetikçi tutarak öldürtmeye çalıştığı öne sürülmüştü. Gözaltındaki şüphelilerden 22'si, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Avukat F.Y., babası T.Y., M.T., B.A.B., Ö.K., E.T., T.Y., M.K., N.D., Y.Y., H.Y., V.A., Ö.K., S.Ç., A.E., M.Ç. ile doktorlar L.M.K. ve O.G. ise, 'zorla senet imzalatmak', 'adam yaralama', 'hürriyetten mahrum bırakma', 'arazi yolsuzluğu', 'resmi evrakta sahtecilik', 'adam öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla adliyeye sevk edilmişti. 4 kişi daha adliyedeki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, mahkemeye çıkartılan 14 şüpheliden avukat F.Y., E.T., M.T. ve B.A. tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber