Karısını öldürdükten sonra intihar etti

Oğlu ve gelinini odaya kilitleyip, karısını öldürdükten sonra intihar etti

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Haziran 2013 07:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karısını öldürdükten sonra intihar etti

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde dün gece eşi 54 yaşındaki Sabiha Uğuz'u pompalı tüfekle öldürüp intihar eden emekli tersane işçisi 60 yaşındaki Yaşar Uğuz'un ileri derecede alkol bağımlısı olduğu ve yakınlarının ısrarına rağmen tedaviyi kabul etmediği ileri sürüldü.

Gölcük Kavaklı Mahallesi 128'nci Sokak'taki Büyükoğlu Apartmanı'nda oturan tersaneden emekli Yaşar Uğuz dün gece saat 22.30 sıralarında evde otururken eşi Sabiha Uğuz ile tartıştı. Tartışma büyüyünce alkollü olduğu ileri sürülen Yaşar Uğuz, evde bulunan ve araya giren oğlu 29 yaşındaki Metin Fikret Uğuz ve gelini 24 yaşındaki Nurdan Uğuz'u pompalı tüfekle tehdit edip bir odaya kilitledi. Daha sonra evin içinde birkaç kez ateş açan Yaşar Uğuz, eşi Sabiha'yı öldürdü.

Silah sesleri üzerine sevk edilen polisler, Yaşar Uğuz'u teslim olması için ikna etmeye çalıştı. Ancak Uğuz, rast gele ateş etmeye devam edince Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden özel ekip istendi. Özel ekip olay yerine gelmeden Yaşar Uğuz, gece yarısına doğru pompalı tüfekle intihar etti.

Olayın ardından Metin Fikret ve gelini Nurdan Uğuz, kilitli kapı açılarak çıkarıldı. Gördükleri manzara karşısında şoke olan Uğuz çiftine sağlık ekipleri müdahale etti. Cumhuriyet savcısının incelemesi tamamladıktan sonra cesetler evden çıkarıldı. Bu sırada oğlu Metin Fikret Uğuz'un sürekli olarak "Ne yaptın baba?" diye bağırdığı duyuldu.

Ailenin yakınları ise Yaşar Uğuz'un alkol bağımlısı olduğunu ve psikolojik sorunları bulunduğunu, oğlunun sürekli olarak onu tedavi ettirmek istemesine rağmen bunu kabul etmediğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber