Emekli maaşını çekmeye giderken kalp krizinden öldü

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, bankaya emekli maaşını çekmeye giderken kaldırımda fenalaşıp yere yığılan 66 yaşındaki Mehmet Kunaç'a ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Haziran 2013 22:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emekli maaşını çekmeye giderken kalp krizinden öldü

Bir kişinin parmağını ağzına sokarak dilinin geriye kaçmasını önlemeye çalıştığı Kunaç, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Saat 16.00 sıralarında, Murtaza Mahallesi'ndeki Orta Cami Sokak'ta bulunan banka şubesine emekli maaşını çekmeye giden Mehmet Kunaç, kaldırımda bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Kaldırım ile park halindeki otomobilin arasındaki boşluğa düşen Kunaç, çevredekiler tarafından kaldırıma alındı. Sıcak havadan etkilendiği düşünülen Kunaç'a şemsiye ile gölge yapılırken, başına da su döküldü. Bir kadın ise parmağını ağzına sokup dilinin geriye kaçarak nefes borusunu kapatmasını önlemeye çalıştı. Bu sırada gelen 112 Acil Servis ekibinin müdahalesinin ardından Kunaç, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Kunaç, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Kunaç'ın kesin ölüm nedeninin otopsinin ardından belirleneceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber