TBMM Genel Kurulu'ndaki gerginlik

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP'li milletvekilleri arasında yaşanan gerginlik ve arbedeye ilişkin, "TBMM'de sükunet, barış, mutluluk olsun, vekillerimizle beraber yasaları tartışalım istiyorum" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2013 14:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
TBMM Genel Kurulu'ndaki gerginlik
*Kaşı açılan vekil suç duyurusunda bulundu

Özkoç, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, gerginliğin yaşandığı gün genel kuruldaki 35 CHP'li milletvekilinden 5'inin kadın ve 3'ünün yaşının 70'in üzerinde olduğunu belirterek, AK Parti'li 200 milletvekili bulunduğunu söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı arayan AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar'ın, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve kendisi tarafından kameraların olmadığı bir bölgede darbedildiğini söylediğini öne süren Özkoç, "Milletimiz buna inanıyorsa bir milletvekili olarak söyleyecek bir şeyim yok" ifadesini kullandı.

Özkoç, gazetelerdeki fotoğrafların incelenmesi gerektiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Engin Özkoç nerede duruyor? Sadece bakın ve yorumlayın, başka bir şey istemiyorum. Bu tür kavga ortamlarda olmak istemiyorum. TBMM'nin Sakaryalı bir milletvekili olarak orada durduğumda, insanlar bu vekili aşağıladığında, hakaret ettiğinde, yumruk ve tekme attığında, yanındaki 70 yaşındaki vekile hakaret ve tokat attığında bu vekilin ne yapmasını ve nasıl durmasını istiyorsunuz? TBMM'de sükunet, barış, mutluluk olsun, vekillerimizle beraber yasaları tartışalım istiyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber