Türkiye üçüncüsü oldu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Gamze Yılmaz, Kayseri’de yapılan Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2013 11:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Türkiye üçüncüsü oldu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Gamze Yılmaz, Kayseri'de yapılan Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü oldu. Bin 680 sporcunun katılımıyla yapılan şampiyona da büyük heyecan yaşandı.

Burhaniyeli Gamze Yılmaz'ın 47 kiloda Türkiye üçüncüsü olması, arkadaşlarını ve ailesini sevindirdi. Başarılı sporcuyu kutlayan antrenör Nazmi Güven, “Kayseri'de bir kez daha mutlu olduk, bir kez daha gururlandık. Sporcularımız, önce Balıkesir'de yapılan seçme müsabakalarına katıldılar. Birinci olanlar Kayseri'de yapılan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Sporcularımız il dışındaki yarışmalarda sadece Burhaniye'mizi değil aynı zamanda Balıkesir'i temsil ediyorlar.Bu temsil madalya ile taçlandığında biz ve sporcularımız son derece mutlu oluyoruz. Yorgunluk, sıkıntı ve. her şeyi unutuyoruz. Katıldığımız Türkiye şampiyonasında; madalyaları her ile eşit olarak paylaştırılsa her ile bir madalya düşmüyor. İstanbul, Ankara, İzmir'in 10-15 er madalya aldığı da göz önüne alınırsa her iki ile bir madalya düşmüyor. Balıkesir takımı, Balıkesir merkez, Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Dursunbey gibi tüm merkez ve ilçelerden toplam 20 sporcu ile katıldı. Madalya kazanma mutluluğuna ve başarısına ise sadece Burhaniyeli sporcumuz Gamze Yılmaz ulaştı. Kendisini ve ailesini tebrik ediyorum. Başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi. .

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber