Sevgi çemberi bu Ramazan'da da yoksulları unutmadı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren yardım kuruluşu Sevgi Çemberi her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da hazırladığı kumanyaları tespit edilen ihtiyaç sahibi yoksul ailelere dağıtmaya başladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Temmuz 2013 22:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sevgi çemberi bu Ramazan'da da yoksulları unutmadı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren yardım kuruluşu Sevgi Çemberi her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da hazırladığı kumanyaları tespit edilen ihtiyaç sahibi yoksul ailelere dağıtmaya başladı.

Sevgi Çemberi'nin kurucusu ve Kdz. Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, her yıl binlerce kişiye yardımda bulunduklarını belirterek sadece bu Ramazan ayında şu ana kadar 800 aileye kumanya yardımı yaptıklarını söyledi.

Yardım dağıtımlarını kimseyi rencide etmeden yaptıklarını belirten Posbıyık "Bu yardımlarımız ramazan ayının sonuna kadar devam edecektir. Yardımseverler bizi kırmadılar. Bizi boş çevirmediler. Ellerinden geldiği kadar sevgi çemberine destek olmaya çalışıyorlar. İş adamlarımız, esnaflarımız ev hanımları, devlet memurları karınca kararınca ellerinden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorlar" dedi.

Yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ettiğini dike getiren Neriman Posbıyık sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Sevgi çemberine gelen yardımlar gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Yardımların doğru adrese gitmesi çok önemli. Titizlikle araştırıyoruz. Sağ elin verdiğini sol el görmeyerek ten yola çıkarak kimseyi deşifre etmeden, rencide etmeden kendilerine teslim ediyoruz. Mahalle iftarlarında vatandaşlarımızla birlikte iftara katılıyoruz. Kuran-ı kerim dinliyoruz. Ruhen çok huzurluyum. Bu ayı inşallah sağlık ve sıhhatle vatandaşlarımıza ulaşabildiği kadar destek olmaya çalışacağız."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber