Çocuğunu görmeye giden kadın dövüldü

BOLU'da, 3 yaşındaki çocuğunu görmek için ayrı yaşadığı eşinin evine giden Yeşim Ayhan, kayınvalidesi ile eşinin kardeşinin saldırısına uğradı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Temmuz 2013 10:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çocuğunu görmeye giden kadın dövüldü

Çığlıklar atarak evden dışarı çıkan Yeşim Ayhan, "Çocuğumu görmek istiyorum" diyerek ağlarken, 2 kişi ise gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Akpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Eşi Mustafa Ayhan ile bir süredir ayrı yaşayan Yeşim Ayhan, günlerdir görmediği çocuğunu görmeye gitti. Eşinin ailesinin evine giden Yeşim Ayhan'a iddiaya göre kayınvalidesi H.A. ile eşinin kardeşi H.A. tepki gösterdi. Anne ile oğlunun saldırısına uğrayan Yeşim Ayhan çığlıklar atarak güçlükle apartmandan dışarı çıktı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Yeşim Ayhan'a 112 Acil Servis ekibi müdahalede bulundu. Yeşim Ayhan ambulansta, "Çocuğumu görmek istiyorum" diyerek ağladı. Yeşim Ayhan'ın isteğine rağmen eşinin ailesi çocuğu göstermedi. Polisin ısrarlarına rağmen ailesi çocuğu evden çıkartmadı. Yeşim Ayhan, kaldırıldığı Köroğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, kayınvalide H..A. ile oğlu gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber