20/07/2013'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Temmuz 2013 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İmam Hatip Liseleri Mezunlar Mensupları Derneği'nin düzenleyeceği iftar programına katılacak. (20.41-İstanbul)

POLİTİKA

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Omurilik Felçlileri Derneği'nin Ataköy'de düzenleyeceği iftar programına iştirak edecek. (20.41-İstanbul)

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Birlik Vakfı Ankara şubesi iftarına katılacak. (Ankara)

- Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'da Ramada Otel'in temel atma törenine katılacak. (14.00-Trabzon)

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep'te temel atma törenine katılacak ve çeşitli ziyaretlerde bulunacak. (14.15-Gaziantep)

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize'de şehit ve gazi aileleriyle iftar yemeğinde bir araya gelecek. (19.45-Rize)

- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Ardahan'da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunacak. (19.00-Ardahan)

- CHP Genel Merkezi'nde Lozan'ın 90. yılında 'Atatürk'ün Ortadoğu Projesi' ve 'Lozan sürecinde Musul ile Kürt sorunu' toplantısı yapılacak. (14.30-Ankara)

DÜNYA

- 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nın 39. yıldönümü nedeniyle KKTC'de temaslarda bulunacak olan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in ziyareti takip edilecek. (Lefkoşa)

- Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, G20 Maliye ve Ekonomi Bakanları Toplantısı'na katılacak. Babacan'ın toplantıda sunum yapması bekleniyor. (Moskova)

- Mısır'da ordunun yönetime el koymasının ardından yaşanan gelişmeler takip ediliyor. (Kahire)

GÜNCEL

- Hatay'ın Dörtyol ilçesi, Çökek Yaylası'nda meydana gelen sel ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Hatay)

- Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Şanlıurfa)

SPOR

- Fenerbahçe, Hazer Lankeren takımı ile oynayacağı özel maç için Azerbaycan'a gidecek. (17.30-İstanbul)

- Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Sarı – kırmızılı ekip akşam saatlerinde de İzmir'de oynayacağı Malaga maçı için bu şehre gidecek.

- Beşiktaş'ın Avusturya kampı takip ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber