Dede ve torunu ATV ile sulama kanalına uçtu

AYDIN'ın Söke İlçesi'nde torunu 7 yaşındaki İlayda Şenol'u da yanına alıp ATV motosiklet ile gezmeye çıkan 61 yaşındaki Kerim Şenol, dönüş yolunda direksiyon kontrolünü yitirince araç DSİ'ye ait sulama kanalına uçtu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Temmuz 2013 17:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dede ve torunu ATV ile sulama kanalına uçtu

Minik İlayda, baygın halde babası tarafından bulunup hastaneye kaldırıldı. Sulara kapılan dede Kerim Şenol'un bir süre sonra cesedi bulundu.

Kaza, Söke İlçesi Yenicami Mahallesi'nde bugün öğlen saatlerinde meydana geldi. Torunu İlayda Şenol'u da yanına alıp ATV motosiklet ile gezmeye çıkan Kerim Şenol'un eve dönmemesi üzerine şüphelenen oğlu Polat Şenol, babasıyla kızını aramaya çıktı. Devlet Su işleri'ne (DSİ) ait sulama kanalı yakınına gelen Polat Şenol, ATV'nin bir bölümü suda gördü. Suya giren Polat Şenol, kızı İlayda Şenol'u da baygın halde buldu. Kızını sudan çıkartan baba, yakınlarından yardım istedi, sağlık ekiplerine haber verildi. Sevk edilen sağlık görevlileri, minik İlayda'yı ambulansla Söke Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Akıntıya kapılan Kerim Şenol'un bulunması için itfaiye ve jandarma ekipleri arama kurtarma çalışması başlattı. Bir süre sonra Kerim Şenol'un cesedi bulundu. Tedaviye alınan küçük kızın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber