Küçük Uğur'un gözleri görenleri şaşırtıyor

Ardahanlı küçük Uğur'un gözlerinin farklı renklere sahip olması görenlerin ilgisini çekiyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2013 20:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Küçük Uğur'un gözleri görenleri şaşırtıyor

Hanak ilçesi Ortakent Mahallesi'nde oturan Tahsin ve Serap Kaya'nın 5 yaşındaki çocukları Uğur'un, bir gözünün kahverengi diğerinin ise mavi olması görenleri şaşırtıyor.

Anne Kaya, yaptığı açıklamada, ilk çocuğu olan Uğur'un gözlerinin renginin farklı olmasının kendilerini şaşırttığı kadar, duyulan ilgiden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Doğumdan 10 gün sonra çocuğunun göz rengini fark ettiğini anlatan Kaya, "Doğumdan 10 gün sonra fark ettim. Bunu yakınlarıma anlattığımda çoğu inanmadı ama görünce inanmak zorunda kaldılar. Gören herkesin ilgisini çekiyor. Çünkü böyle bir şey daha önce hiç duymamıştım ve görmemiştim. Bize Allah'ın güzel bir lütfu diye düşünüyorum" dedi.

Baba Kaya da 2,5 yaşındaki kızları Sema Nur'da böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, oğullarına gözlerinden dolayı duyulan ilginin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Çocuklarını, sağlık sorunları olabilir diye doktora götürdüklerini belirten Kaya, "Doktor sağlıklı dedi. Renkli bir çocuğa sahip olduk. Ailemizi renklendirdi. Bu bizi mutlu ediyor. Sağlığının da iyi olması bizi ayrıca mutlu ediyor" diye konuştu.

Görenlerin Van kedisine benzettiğini ifade eden Kaya, herkesin çocukları ile fotoğraf çektirdiğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber