Özel harekat destekli uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

KONYA'da öğle saatlerinde Özel Harekat Ekipleri eşliğinde uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda, 20 adrese baskın düzenlendi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Temmuz 2013 15:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Özel harekat destekli uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Operasyonda 1'i kadın 5 kişi gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şebekeye yönelik operasyon düzenledi. Daha önceleri şafak vaktinde uyuşturucu şebekelerine yönelik operasyon düzenleyen polis, bu kez hedef şaşırtmak için öğle saatlerinde Özel Harekat ekipleri eşliğinde 20 adrese baskın yaptı. Evde ve bahçede otururken karşısında Özel Harekat ekipleri gören şüpheliler şoke oldu. Baskın yapılan evlerin birinin kapı üstünde ise 'Maşallah' yazması dikkat çekti.

Polis, 'Ares' adındaki eğitimli köpek eşliğinde evlerde ayrıntılı arama yaptı. Yapılan aramada 2,5 kilo esrar, 100 kök hintkeneviri ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi. Evlerde arama yapıldığı sırada koşarak eve gelen bir kişi polise, "Siz kimin evini basıyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. Bu sırada tepki gösteren kişinin ağabeyi de kardeşine "Amire karşı gelme, bağırma memur beylere" dedi.

Polis, operasyonda 1'i kadın 5 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber