5.3'lük Gökçeada Depremi Mobese'de

Çanakkale'de merkez üssü Gökçeada Kaleköy olan Richter ölçeğine göre 5.3 büyüklüğündeki deprem anı, il merkezindeki Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarına yansıdı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Temmuz 2013 12:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
5.3'lük Gökçeada Depremi Mobese'de

Çanakkale'de merkez üssü Gökçeada Kaleköy olan Richter ölçeğine göre 5.3 büyüklüğündeki deprem anı, il merkezindeki Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarına yansıdı. Görüntüler, sarsıntı sırasında kamu kurum ve kuruluşlarında yaşanan paniği gözler önüne serdi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün, merkez üssünün Gökçeada'ya bağlı Kaleköy Köyü olarak saptadığı 5.3'lük deprem, dün saat 08.33'te meydana geldi. Özellikle adada büyük paniğe neden olan deprem, Çanakkale'nin yanı sıra, İstanbul'un da aralarında bulunduğu bazı çevre illerde de hissedildi. 5.3'lük deprem anında yaşananlar Çanakkale kent merkezinde İl Emniyet Müdürlüğü'nün MOBESE kameralarına saniye saniye yansıdı. Kamera kayıtlarında, depremle birlikte Çanakkale Valiliği, Belediye, Aliye ve İl Özel İdaresi personelinin binaları hızla boşalttığı, yaşanan panik anı yer aldı. - Çanakkale

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber