20 yıl sonra gördüğü kızıyla hasret giderdi

Kırıkkale'de 20 yıl önce, çocukları 1 yaşındayken eşinden boşanan 42 yaşındaki İbrahim Akpınar, raylardan geçerken trenin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Ağustos 2013 19:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırıkkale'de 20 yıl önce, çocukları 1 yaşındayken eşinden boşanan 42 yaşındaki İbrahim Akpınar, raylardan geçerken trenin çarpması sonucu ağır yaralandı. Uzun süre hastanede tedavi gören Akpınar'ın boşandığı eşi, 1 yaşındaki kızı Şeyma'yı da alıp ortadan kayboldu. İbrahim Akpınar, bugün 21 yaşında olan ve evlenen kızı Şeyma ile Kadir gecesinde buluşup hasret giderdi.

Kırıkkale'nin Bahşılı İlçesi'nde Belediye tarafından düzenlenen iftar programına katılan ve yerel gazetede muhabirlik yapan İbrahim Akpınar, yanına yaklaşan genç kızın kendisine "Ben senin kızınım" demesiyle neye uğradığını şaşırdı. İbrahim Akpınar, 20 yılldır görmediği kızıyla hasreti giderdi.

Kadir gecesinde kızına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Akpınar, "Allah'ın bana bir lütfu sanki. 20 yıl önce ayrıldığım eşim kızım Şeyma Tuğce'yi alarak benden kopardı. Aradan geçen zamanda iki yabancı insan gibi yaşadık. Buluşunca, bir süre birbirimize baktık, sonra sarılıp, ağladık. Üstelik evlenmiş ve bir de Bebek bekleyormuş. Benim ilk göz ağrım, bebeğim, Kadir gecesinde çıka geldi. Allah'ın bu gününe şükür. Çok zor günlerle birlikte kaza geçirdim, babamı, annemi kaybettim. Eşim ve çocuklarım bana bakmak yerine terk ettiler. Bu gün benim için bir ayrı gün oldu. Telefonumu ve adresimi alan kızım ve damadım inşallah görüşmeye devam edeceğiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber