Aytaç Öğretmene teşekkür eden çok müdürlük yok

Haber Giriş : 15 Şubat 2006 07:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Danıştay kararı ile müdürlük yapması engellenen Aytaç Kılınç birçok teşekkür belgesi almış.

Müdür olduğu Gölbaşı Bayrak Anaokulu'nu görmesi bile engellenen Aytaç Kılınç'a 'başarılı bir öğretmen ve yönetici' olduğu için dönemin Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz ve SHÇEK Genel Müdürü Mehmet Özdal tarafından teşekkür belgesi verildiği belirtildi.

TEŞEKKÜR ALDI AMA

Halen Ankara Emniyet Müdürü olan Ercüment Yılmaz, Kılınç'a 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla "duygulu" bir teşekkür belgesi verdi. Yılmaz , teşekkür belgesindeki sözlerini, "Sevgili öğretmenim, kutsal bir mesleğin yüce insanları, sizi çok seviyoruz. Sevgi ve saygılarımla" diye bitirdi. Teşekkür belgesinin sonunda "iyi bir takımız" yazarken, Kılınç'a sorunla karşılaştığında telefon edebileceği ve yardım isteyebileceği hatırlatıldı.

Aytaç Kılınç, Emniyet'in teşekkür ve tebriklerinin belgesini aldığı tarih olan 2002 yılında mahkeme kararı ile okuluna dönmeyi başardı. Ancak Bölge İdare Mahkemesi'nin "okuluna gitsin" kararı Bayrak Garnizonu girişinde hiç uygulanmadı.

Bayrak Anakulu Müdürlüğü yaparken okulunu hiç göremese de, Kılınç öğretmen, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'nun "Erken Çocukluk Gelişimi Destekleme Programı"nı tamamladığı için dönemin SHÇEK Genel Müdürü Mehmet Özdal'dan da teşekkür belgesi aldı.

yenişafak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber