Bayram iznine gelen asker oğlunu uğurlarken kazada öldü

Ağrı’da askerlik yapan ve bayram iznine gelen oğlunu birliğine teslim etmek için yola çıkan baba, trafik kazasında hayatını kaybetti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2013 14:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bayram iznine gelen asker oğlunu uğurlarken kazada öldü

Ağrı'da askerlik yapan ve bayram iznine gelen oğlunu birliğine teslim etmek için yola çıkan baba, trafik kazasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde ikamet eden 15 çocuk babası Halim Marangoz (61), Ağrı'da vatani görevini yapan ve bayram iznine gelen asker oğlu Veysel Marangoz'u (20) uğurlamak için yola çıktı. Mecdi Marangoz'un kullandığı otomobil, Batman Gültepe Mahallesi Aşık Veysel Bulvarı üzerinde belediye halk otobüsüyle çarpıştı. Kazada Halim Marangoz, olay yerinde hayatını kaybederken, Veysel ve kardeşi Mecdi Marangoz ise ağır yaralandı. Yaralılar, kaza mahalline gelen 112 Acil Servis ambulansıyla Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Baba Halim Marangoz'un cenazesi Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kazayı duyarak hastaneye akın eden Marangoz ailesinin yakınları, sinir krizi geçirdi.

Hastanede yapılan otopsinin ardından Marangoz'un cenazesi, yakınlarına teslim edilerek memleketi Bismil'e gönderildi. Kazaya karışan halk otobüs sürücüsü Halim C., gözaltına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber