Siirt Devlet Hastanesi'ne yeni atamalar yapıldı

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Bahattin Koç’un İzmit’e tayini çıkması ile boşalan Başhekimliğe dahiliye uzmanı Dr. Erhan Özenç atanırken, çeşitli branşlara da 4 yeni uzman ataması yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2013 11:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Siirt Devlet Hastanesi'ne yeni atamalar yapıldı

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Bahattin Koç'un İzmit'e tayini çıkması ile boşalan Başhekimliğe dahiliye uzmanı Dr. Erhan Özenç atanırken, çeşitli branşlara da 4 yeni uzman ataması yapıldı.

Dahiliye uzmanı Dr. Erhan Özenç yeni görevine başlarken, dahiliye uzmanı Dr. Ümit Karaoğullarından, kulak burun boğaz uzmanı Dr. Ayşe Karaoğullarından, kardiyoloji uzmanları Dr. Şenol Öztürk ile Dr. Ömer Faruk Çiçek Siirt Devlet Hastanesi'ndeki görevlerine başladı. Yeni dönemde hastanenin kalitesinin artırılmasına gayret göstereceklerini belirten Başhekim Özenç, hastanenin son üst teknolojiyle hizmet verdiğini ve bu hizmetin hasta ve hasta yakınlarının en iyi şekilde yansımasına katkıda bulunacaklarını söyledi. Siirt Devlet Hastanesi'ne 4 yeni uzman doktorun atandığını da ifade eden Özenç, hastanede uzman doktor sayısının 56'ya çıktığını ifade ederek, "Hastanede 11 pratisyen, 2 diş hekimi, 3 psikolog, 142 hemşire, 19 tıbbi sekreter, 13 anestezi teknisyeni 19 laboratuar teknisyeni, 19 röntgen teknisyeni görev yapmaktadır. Devlet hastanesinde her birimde son teknolojik gelişmelerle hizmet veriliyor. Siirt Devlet Hastanesi sadece Siirt'e değil, çevre illerden de gelecek olan hastaların tercih ettikleri bir sağlık kuruluşu haline getirmek için çalışmaya özen göstereceğiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber