Kiraladığı otomobille anne ve oğla çarptı

KONYA'da 32 yaşındaki Canan Ata, kiraladığı otomobille yola çıktıktan 2 dakika sonra yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve oğluna çarptı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Ağustos 2013 12:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kiraladığı otomobille anne ve oğla çarptı

Kazada 27 yaşındaki Fatma Balkır ve oğlu 4 yaşındaki Recep Furkan Balkır hafif yaralanırken, sürücü Ata gözaltına alındı.

Kaza, merkez Selçuklu İlçesi Medrese Mahallesi Ulaşbaba Caddesi üzerinde saat 09.45 sıralarında meydana geldi. Canan Ata bir araç kiralama ofisine giderek 42 EZ 905 plakalı otomobili kiraladı. İşlemlerini tamamladıktan sonra araca binip yola çıkan Canan Ata, yaklaşık 300 metre ilerledikten sonra aynı cadde üzerinde refujden karşıya geçmeye çalışan Fatma Balkır ve oğlu Recep Furkan Balkır'a çarptı. Anne- oğul kazada hafif yaralandı. Fatma Balkır kazayla yaşadığı şoku üzerinden atamazken, oğlu da gözyaşına döktü. Anne/ oğul, çevredekiler tarafından sakinleştirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Anne ve oğlunun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, sürücü Ata gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber