İş kurmak isteyenlere uygulamalı girişimcilik kursu

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, odalarının İpek Yolu Kalkınma Ajansı ile müşterek çalışmasıyla KOSGEB Girişimcilik Destek Programı kapsamında Uygulamalı Girişimcilik eğitimi düzenleneceğini söyledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2013 13:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İş kurmak isteyenlere uygulamalı girişimcilik kursu

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, odalarının İpek Yolu Kalkınma Ajansı ile müşterek çalışmasıyla KOSGEB Girişimcilik Destek Programı kapsamında Uygulamalı Girişimcilik eğitimi düzenleneceğini söyledi.

KİTSO Başkan Öndeş, 120 kişilik planlanan ve 24 Ağustos 2013 tarihinde başlayacağını belirterek, “27 Ekim 2013 tarihine kadar devam edecek olan eğitimler 4 grup halinde, 2 ve 3 üncü gruplar hafta içi Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri saat 08:00 ile 14:30 saatlerinde, diğer 1 ve 4 üncü gruplar ise hafta sonu Cumartesi ve Pazar günlerinde yine 08:00 ile 14.30 saatlerinde Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Salonu'nda verilecek. Eğitimlere katılmak isteyenlerin Kilis Ticaret ve Sanayi Odası veya Odamızda bulunan İpekyolu Kalkınma Ajansı Kilis Yatırım Destek Ofisine başvurmaları yetiyor. Başvurular Odamızdan temin edilecek Başvuru Formu ile yapılacaktır. Eğitim sonunda başarılı olanlara Kurs Bitirme Belgesi verilecektir. Eğitime katıldıktan sonra kendi işini kuracak kursiyerlere KOSGEB tarafından 30 bin TL hibe, 75 bin TL faizsiz kredi verilecek. Kursların tamamen ücretsiz olup, kursiyerlerden hiçbir ad altında her hangi bir ücret talep edilmeyecektir. Kendi işini kurarak, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimciler için bir imkan olan bu eğitimin iyi değerlendirilmesi gerekmektedir. Özellikle iş kurmak isteyen gençlerimize ve kadın işgücünün ekonomiye kazandırılması açısından bayanlara Uygulamalı Girişimcilik Kursuna katılmalarını tavsiye etmekteyiz. Eğitimler ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyenler Odamızdan veya İpekyolu Kalkınma Ajansı Kilis Yatırım Destek Ofisinden bilgi alabilirler” açıklamasını yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber