Genç kadın evinde ölü bulundu

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde ikamet eden 38 yaşındaki Hale Güler, kayınvalidesi ile birlikte yaşadığı evinde ablası tarafından ölü bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ağustos 2013 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eşi İlker Güler'in cezaevinde olması nedeniyle Değirmendere Merkez Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi'nde kayınvalidesi ile birlikte kalan Hale Güler'in kayınvalidesi bir süre önce memleketi Sakarya'ya gitti. Evde tek kalan Güler'den haber alamayan ablası, gece kardeşini kontrol için eve geldi ancak kapıyı açan olmayınca uyuduğunu düşünerek geri döndü.

Sabah saatlerinde yeniden kardeşinin yanına gelen abla, kardeşinden haber alamayınca bu kez durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, çilingir yardımıyla içeri girdi. Hale Güler evde hareketsiz yatarken bulundu. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri Hale Güler'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Ölümün şüpheli bulunması üzerine Hale Güler'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık morguna kaldırıldı.

Değirmendere sahilinde bulunan bir kafenin işletmeciliğini yapan Hale Güler'in önceki gün baş dönmesi ve halsizlik şikayetleri ile özel bir hastaneye gittiği ve burada yapılan tahlillerde kanında iltihaplanma çıktığı, pazartesi günü yeniden gelmesinin söylendiği öğrenildi. Kesin ölüm nedeninin yapılacak olan otopsiden sonra belirlenmesi beklenen Hale Güler Ulaşlı Mezarlığı'na defnedilecek. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber