Genç sağlıkçının ölümü Aydın Memur-Sen'i üzdü

Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Denizli'de kayalıklardan düşerek hayatını kaybeden Atatürk Devlet Hastanesi personeli Turgut Küçükoğlu'nun ailesine başsağlığı diledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ağustos 2013 09:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Genç sağlıkçının ölümü Aydın Memur-Sen'i üzdü

Sağlık-Sen Aydın Şubesi üyesi olan Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'nde sağlık memuru olarak görevli Turgut Küçükoğlu (32), geçtiğimiz Pazar günü arkadaşı Hasan Hüseyin Erkan (32) ile birlikte Denizli'deki Çamlık Dağı Seyit Tepesi mevkisine gezmeye gitti. Seyir tepesine yürüyerek çıkan Küçükoğlu, fotoğraf çektirmek için kayalıkların üzerine çıktı. Poz vermek isterken dengesini kaybeden Küçükoğlu, yaklaşık 150 metrelik uçuruma yuvarlandı. Arkadaşı olayın hemen ardından polis ve ambulans ekiplerinden yardım isterken kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahaleye rağmen Küçükoğlu hayatını kaybetti. Turgut Küçükoğlu'nun cesedi kayalıklardan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından çıkarıldı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırılan Küçükoğlu'nun cenazesi memleketi Denizli'de toprağa verildi. Küçükoğlu, evli ve bir çocuk babası idi.

Sağlık-Sen Aydın Şubesi üyesi olan sağlık memuru Turgut Küçükoğlu'ndan gelen acı haberi alan Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi A. Baki Karaer, büyük üzüntü yaşayan Küçükoğlu ailesinin acısını paylaştı. Ani ölüm haberinin Memur-Sen ailesini derinden üzdüğünü belirten Karaer, "Üyemiz olan Turgut Küçükoğlu'nun ani bir şekilde aramızdan ayrılması hepimizi derinden üzdü. Turgut kardeşimiz bir süredir Atatürk Devlet Hastanesi'nde sağlık memuru olarak görev yapıyordu. Yaşanan bu üzücü olayın ardından Aydın Memur-Sen olarak sürekli ailemizin yanında olmaya çalıştık. Yarın da tekrar Denizli'ye giderek aileye taziye dileklerimizi iletecek ve her zaman yanlarında olduğumuzu bildireceğiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber