Gırtlak kanserine yakalanan alımcı yardım bekliyor

Çorum’un Sungurlu ilçesine bağlı Kavşut Beldesi’nde yaşayan ve gırtlak kanserine yakalanan Mehmet Alımcı yetkililerden ve yardımsever vatandaşlardan yardım bekliyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2013 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gırtlak kanserine yakalanan alımcı yardım bekliyor

Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı Kavşut Beldesi'nde yaşayan ve gırtlak kanserine yakalanan Mehmet Alımcı yetkililerden ve yardımsever vatandaşlardan yardım bekliyor.

20 yıl önce karısından ayrılan ve daha sonra Kavşut Beldesi Çadırhöyük Mahallesi'nde tek başına yaşamaya başlayan Mehmet Alımcı (68), 2001 yılında rahatsızlanarak Hastaneye başvurdu. Kendisine gırtlak kanseri teşhisi konulan Alımcı, bir kez ameliyat oldu. Kısa süre geçmeden tüm vücuduna yayılan kanser nedeniyle Alımcı 1 yıldır yatağa mahkum bir şekilde yaşamını sürdürüyor.

Yakalandığı gırtlak kanserinin ilerlemesi sonucu rahatsızlanan Alımcı'nın, 1 yıldır yatağa bağlı olarak yaşadığını söyleyen Çadırhöyük Mahallesi Muhtarı Eldivas Irkıçatal, “Şuanda Mehmet Alımcı olumsuz şartlarda kalıyor. Kaldığı evin ev denecek hali yok. Doktorlar, kanserin tüm vücuduna sardığını belirtiyorlar” dedi.

Yardımsever vatandaşların ve yetkili makamların sesini duymasını isteyen Mehmet Alımcı ise kendisine bir yardım eli uzatılmasını bekliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber