Denizde boğulma tehlikesi geçiren genci dalgalar kıyıya attı

Zonguldak'ta, yüzmek için girdiği denizde dalgaların etkisiyle açığa sürüklenerek boğulma tehlikesi geçiren 24 yaşındaki Taygun Karatoprak, dalgaların yeniden kıyıya getirmesiyle kurtuldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Eylül 2013 18:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Denizde boğulma tehlikesi geçiren genci dalgalar kıyıya attı

Taygun Karatoprak, rüzgar nedeniyle denizin dalgalı olmasına rağmen, saat 16.00 sıralarında Uzunkum mevkiinde denize girdi. Dalgaların etkisiyle açığa doğru sürüklenen Karatoprak, boğulma tehlikesi geçirdi. Çevredekiler polis ve 112 Acil Servis'e haber verirken, Karatoprak, dalgaların arasında yüzerek kıyıya ulaşmaya çalıştı. Karatoprak, açıktan kıyıya doğru gelen dalgalar sayesinde kıyıya ulaşmayı başardı. Kayalıklara tutanan ve çevredekilerin de yardımıyla kıyıya çıkan Karatoprak'a, gelen sağlık ekibi müdahale etti. Sağlık durumu iyi olduğu belirtilen Karatoprak, kontrol amacıyla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Görgü tanıkları, dalgaların etkisiyle açığa sürüklenen Taygun Karatoprak'ı, yine dalgaların kıyıya getirdiğini söyledi. 22 yaşındaki Yüksel Çakal, arkadaşının dalgaların etkisiyle bir anda açığa sürüklendiğini belirterek, "Dalgaların arasında yüzmeye çalıştı. Dalgalar sayesinde kendi kendini kurtardı. Biz kurtarmak için gidecektik ama dalga çoktu" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber