Federasyon Bursa'yı pilot il seçti

TÜRKİYE Voleybol Federasyonu Asbaşkanı Mustafa Ekşi, "Federasyonumuz voleybole özel yatırım yapan Bursa’yı artık pilot il olarak belirledi" dedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Eylül 2013 16:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Federasyon Bursa'yı pilot il seçti

Asbaşkan Mustafa Ekşi, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin'i makamında ziyaret etti. Voleybole yapılan yatırımlar ile yeni proje ve çalışmaların ele alındıığı ziyarette konuşan Asbaşkanı Mustafa Ekşi, sporun her branşında olduğu gibi voleybolda da önemli başarılara imza atan Bursa'yla gurur duyduklarını söyledi.

Nilüfer İlçesinde hizmete giren 5000 kişilik Cengiz Göllü Voleybol Salonu'yla Bursa'nın çok önemli tesise kavuştuğunu vurgulayan Asbaşkan Ekşi, Bursa'nın artık voleybol kenti olduğunu ve yapımı devam eden Çok Amaçlı Spor Salonu için Voleybol Federasyonu'yla bir protokol yapıldığına dikkat çekerken şunları söyledi:

"Federasyonumuz Bursa'yı artık pilot il olarak belirledi. Bu çerçevede çalışmalar, ortak bir şekilde sürdürülecek. İl Müdürümüze de voleybola verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz."

Bursa İl Müdürü Süleyman Şahin ise Voleybol Federasyonu'ndan Türkiye'de yapılacak uluslararası müsabakalarda Bursa'ya öncelik vermesini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber