Çalıların arasına uçan araçtan yara almadan çıktılar

Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen ilginç trafik kazasında, anayoldan çıkarak önce tarlaya daha sonra da çalılıkların içine uçan araçtaki 4 kişi, yara almadan kurtuldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2013 09:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çalıların arasına uçan araçtan yara almadan çıktılar

Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen ilginç trafik kazasında, anayoldan çıkarak önce tarlaya daha sonra da çalılıkların içine uçan araçtaki 4 kişi, yara almadan kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ'ın Malkara ilçesinden Edirne'nin Keşan ilçesine seyreden Murat Sevil (38) yönetimindeki 34 BD 2420 plakalı otomobil, Yaylagöne yol ayrımını geçtikten sonra, kontrolden çıkarak yolun sağ tarafındaki şarampolden önce tarlaya uçtu, daha sonra da 50 metre ilerideki çalı ve ağaçlardan oluşan sıklığın içerisine daldı.

Yoldan veya herhangi bir yerden bakıldığında hiçbir şekilde gözükmeyen otomobili, arkasından gelen bir araçtaki yolcular fark etti.

Otomobil sürücüsü Sevil ve yanındaki üç yolcu, kazayı gören ve hemen arkasından gelen araçtaki kişilerin yardımıyla dışarıya çıkabildi.

Yaralananın olmadığı kazada otomobil, bulunduğu yerden, Keşan Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin çalıları temizlemesinin ardından çıkartılabildi. Kazada araç içerisindekilerin hiçbir yara almaması ise, çevredeki vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber