112 personeli 'nerede görevlendirileceğim' kaygısı taşıyor

Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezi Baştabipliğine atanan Dr. Babür Mimtaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2013 08:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
112 personeli 'nerede görevlendirileceğim' kaygısı taşıyor

Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezi Baştabipliğine atanan Dr. Babür Mimtaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tekin, ziyarette yaptığı açıklamada, Sağlık Sen olarak ilçe ve merkezdeki istasyonları ziyaretlerinde, çalışanlarda moral ve motivasyon bozukluğu, kafalarda 'bir dahaki ay nerede görevlendirileceğim' gibi kaygıları gözlemlediklerini söyledi. Vardiya sistemine geçilmesine karşı olduklarını ifade eden Tekin, ''İcaplar çok fazla, çalışanların daha etkin ve verimli çalışabilmeleri için icap nöbetlerinin tümden kaldırılması gerekiyor'' dedi.

Tekin, yeni göreve başlayan Baştabip Mimtaş'tan, personellerle sağlıklı ve etkili iletişim kurarak sorunların çözümünde çalışanın lehine olacak her türlü konuda iş birliğine ve desteğe hazır olduklarını söyledi.

Baştabip Dr. Mimtaş ise, ziyaretten çok memnun kaldığını, sivil toplum örgütlerinin önemini kavradıklarını ve iş birliği için hazır olduklarını söyleyerek Tekin'e sendika çalışmalarında başarılar dilediğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber