Trabzonspor'dan UEFA Yalanlaması

Trabzonspor Kulübü, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Platini ve Infantino ile görüşme talibinde bulunduğu ve talebin geri çevrildiğine ilişkin haberleri yalanladı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Eylül 2013 17:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Trabzonspor'dan UEFA Yalanlaması

Trabzonspor Yönetim Kurulu, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun UEFA Başkanı Michel Platini ve UEFA Asbaşkanı Infantino ile görüşme talibinde bulunduğu ve talebin geri çevrildiğine ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, "Bugün bazı yayın organlarında, sayın başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, UEFA Başkanı Michel Platini ve UEFA Asbaşkanı Gianni Infantino ile görüşme talebi olduğu ve bu talebin de geri çevrildiğine ilişkin haberler çıkmıştır. Tamamı ile hayal ürünü olan bu habere itibar edilmemesini önemle rica ederiz" ifadelerine yer verilerek, şunlar kaydedildi:

"Çıkan bu haberlerin maksatlı yapıldığı görüşündeyiz. Unutulmamalıdır ki, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bu süreç boyunca gerekli olan tüm görüşmeleri yapmış, bu bağlamda gerekçeli kararın açıklamasını takiben de yapmaya devam edecektir. Trabzonspor başkanlık makamının itibarı, tüm randevu taleplerini olumlu karşılayacak kadar itibarlı bir makamdır. Bizler de bu itibarı yüceltmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber