Polisten kaçarken kaza yaptı

Polisten kaçarken kaza yaptı, 'motorum, motorum' diye gözyaşı döktü

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Eylül 2013 07:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polisten kaçarken kaza yaptı

KONYA'da plakasız ve tescilsiz motosikletiyle seyir halindeyken polis ekiplerini görerek kaçmaya başlayan Ramazan Küçük, dengesini kaybederek düşüp yaralandı.

Ramazan Küçük'ün ambulansa alınırken, "Motorum. Motorum. Ne olacak motoruma?" diye gözyaşı dökmesi dikkat çekti.

Kaza, saat 22.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Fetih Caddesi ile Büyük Kumköprü Caddesi kavşağında meydana geldi. 42 A 2860 plakalı asayiş ekibi plakasız ve tescilsiz motosiklet sürücünü durdurarak hakkında tutanak düzenledi. Bu sırada plakasız motosikletiyle caddeden geçen Ramazan Küçük (30) iddiaya göre kendisinin de durdurulacağı endişesiyle ekip otosunu görünce kaçmaya başladı. Dengesini kaybeden Küçük, ekip otosunun hemen önünde düşerek yaralandı.

'MOTORUM DİYE GÖZYAŞI DÖKTÜ'

Yaralanan Ramazan Küçük için olay yerine 112 sağlık ekibi sevk edildi. Yerde ambulans bekleyen Küçük, yaralı halde ayağa kalkmak için direndi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahasi yapılan Küçük, sedyeye alındığı sırada "Motorum. Motorum. Ne olacak motoruma?" diye gözyaşı döktü. Polis ekipleri tarafından sakinleştirilerek ambulansa bindirilen Ramazan Küçük, Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ramazan Küçük'ün durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber